Login  Register
Email:

Pass:

forgot password?

Email:

login?

Dezbaterile publice din runda a 11-a continua la Iasi, Cluj si Bucuresti

Subiectul "E timpul sa afirmam ca parada gay pride e inca necesara?" va fi abordat in dezbateri publice la Iasi, Cluj si Bucuresti in aprilie-mai 2014.

Dezbaterea publica de la Timisoara a avut loc in 3 aprilie la Libraria Cartea de Nisip si a strans cateva zeci de participanti interesati de schimbul de idei si libera exprimare a opiniilor. Moderata de dl Bogdan Nadolu, profesor la Universitatea de Vest, i-a adus in prim plan atat pe cei patru vorbitori cat si pe participanti. 

Ne manifestam ingrijorarea fata de un incident care a dus la intreruperea pentru scurt timp a dezbaterii de catre un grup care a incercat sa intimideze participantii atat prin atitudinea vehementa cat si prin textele injurioase de pe un portal propriu. Credem ca drepturile cetatenesti de libera exprimare ar trebui sa se manifeste nu doar la adapostul politiei si jardarmeriei si ca presiunea si intimidarea sunt din pacate primii pasi in escaladarea unor alte forme de violenta, pe care nici o comunitate nu si le doreste. Ne rezervam dreptul de a actiona in consecinta referitor la acest incident. 

Comunicatul de presa din 31 martie aici

Un proiect
Ardor
Finanțatori
Open Society Foundation
MemoPlus
Parteneri
Policy Center
British Council
Europuls
Ce-Re
Prime Romania
Centrul pentru jurnalism independent
Aisec
Cogitus
Foreign Policy
Elsa
Voluntari pentru idei si proiecte
Trust
Leap
Asociatia young initiative
Asjc
Osut
Susținători Parteneri instituționali
Parteneri media
HotNews
Romania Pozitiva
Think Outside The Box
Carevasazica
Studentie.ro
startub.unibuc.ro
Iasi fun
Ziarul de Iasi
KissFm
Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceast publicatie [comunicare] reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.