Login  Register
Email:

Pass:

forgot password?

Email:

login?

Notă referitoare la clasament

1. În cadrul Closer to Oxford ne dorim ca fiecare dintre participanți să pornească în competiția de dezbateri de la condiții optime. Astfel, în cazul în care afirmatorul 1 nu a postat discursul său, site-ul postează automat un discurs predefinit de afirmator 1, pentru ca negatorii să poată participa la rundă. După discursul negator 1, un voluntar din echipa C2O preia misiunea afirmatorilor și postează discursul afirmator 2. 
2. În cazul în care primul negator este cel care nu postează discursul replică la cel postat de afirmator 1, un voluntar din echipa C20 va face acest lucru, și în continuare va prelua misiunea negatorului 2.
3. Meciurile abandonate la vorbitorii 2 (afirmatorul 2 sau negatorul 2 nu postează) sunt automat câștigate de echipa opusă. În acest caz, arbitrul ofera feedback si punctaje pentru primele doua discursuri.

4. Există situații în care o echipă care a pierdut runda are punctaje mai mari decât o altă echipă, care a câștigat meciul de debate. Acest fenomen este firesc în condițiile în care unele runde sunt foarte strânse (performanțele celor care au pierdut sunt foarte aproape de cele ale câștigătorilor). De asemenea, diferente pot aparea - dincolo de aplicarea regulamentului competitional si a unor standarde de punctaj recomandate - si datorită faptului că rundele sunt jurizate de cate un arbitru, in evaluarea fiecaruia existand o marja personala de evaluare, pe care pe care programul si-o asuma. 
Un proiect
Ardor
Finanțatori
Open Society Foundation
MemoPlus
Parteneri
Policy Center
British Council
Europuls
Ce-Re
Prime Romania
Centrul pentru jurnalism independent
Aisec
Cogitus
Foreign Policy
Elsa
Voluntari pentru idei si proiecte
Trust
Leap
Asociatia young initiative
Asjc
Osut
Susținători Parteneri instituționali
Parteneri media
HotNews
Romania Pozitiva
Think Outside The Box
Carevasazica
Studentie.ro
startub.unibuc.ro
Iasi fun
Ziarul de Iasi
KissFm
Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceast publicatie [comunicare] reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.