Login  Register
Email:

Pass:

forgot password?

Email:

login?

Vrei să participi, dar nu te regăsești în nici unul din  centrele universitare afiliate?  Se rezolvă! Tot ce trebuie să faci e să selectezi centrul universitar cel mai apropiat de tine și poți lua parte la debate-urile online împreună cu un co-echipier.

Dacă argumentele tale sunt apreciate de arbitri și te califici la etapele care urmează, cu atât mai mult ne bucurăm și noi. Singura problemă este că nu putem acoperi costurile de transport sau cazare dacă ești din afara centrului universitar (de exemplu, cei de la Arad care vor să participe la Timișoara).

Vrei să transformi orașul tău în centru universitar afiliat ”Closer to Oxford”? Excelent! Scrie-ne la office@closer2oxford.ro și vom vedea împreună cum facem ca acest lucru să se întâmple în rundele urmatoare. Ne-am bucura să te avem în echipa noastră!

Un proiect
Ardor
Finanțatori
Open Society Foundation
MemoPlus
Parteneri
Policy Center
British Council
Europuls
Ce-Re
Prime Romania
Centrul pentru jurnalism independent
Aisec
Cogitus
Foreign Policy
Elsa
Voluntari pentru idei si proiecte
Trust
Leap
Asociatia young initiative
Asjc
Osut
Susținători Parteneri instituționali
Parteneri media
HotNews
Romania Pozitiva
Think Outside The Box
Carevasazica
Studentie.ro
startub.unibuc.ro
Iasi fun
Ziarul de Iasi
KissFm
Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceast publicatie [comunicare] reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.