Login  Register
Email:

Pass:

forgot password?

Email:

login?

Debate online

 Se practică într-o formă mai puțin structurată în forumuri, în rubricile de comentarii la articole de ziar sau în conversații pe chat. Aici e debate "pe bune", cu reguli specifice, care nu îi răpesc din farmec și care îi pot adăuga substanță, datorită timpului de gândire care permite acces la resurse si construirea (într-un timp mai mare de câteva minute, ca la meciurile live) de strategii câștigătoare.

Ce presupune o rundă online?

Pregatire moțiune, citire regulament, revelații asupra subiectului :), scrierea "cazurilor" în numărul de cuvinte recomandat, postare discurs unu afirmator, timp de gândire, postare discurs unu negator, timp de gândire, negociere între membrii echipei asupra strategiei, postare discurs doi afirmator, timp de gândire pentru pledoaria finală, discurs doi negator, gata. Arbitraj în câteva zile, postare meci și feedback, clasament. Premii  în vouchere pentru cărţi, abonamente la British Council, coronițe : ) și participarea primilor 16 din clasament la seminarul de lectură critică. Toți participanții la debate-ul online sunt invitații principali la dezbaterea publică, unde vor putea vota electronic cu aparate individuale de vot.  
Succes!
Un proiect
Ardor
Finanțatori
Open Society Foundation
MemoPlus
Parteneri
Policy Center
British Council
Europuls
Ce-Re
Prime Romania
Centrul pentru jurnalism independent
Aisec
Cogitus
Foreign Policy
Elsa
Voluntari pentru idei si proiecte
Trust
Leap
Asociatia young initiative
Asjc
Osut
Susținători Parteneri instituționali
Parteneri media
HotNews
Romania Pozitiva
Think Outside The Box
Carevasazica
Studentie.ro
startub.unibuc.ro
Iasi fun
Ziarul de Iasi
KissFm
Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceast publicatie [comunicare] reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.